Besøg Busch Vacuum Solutions på Semicon Europe

Busch Vacuum Solutions er den pålidelige partner til produktionssystemer bestående af, vakuumpumper, rensningssystemer til udstødningsgasser og tilhørende udstyr.

Busch’s vakuumeksperter tilbyder 24 timers service til produkter indenfor medium og finvakuumområdet, også for tredjepartsprodukter.
Denne service til krævende processer i semicon industrien giver kunderne mulighed for at koncentrere sig fuldt ud om deres processer: fremstillingen af avancerede mikrochips.

Kritiske produktionssystemer overvåges og vedligeholdes præventivt af Busch. Denne styring af produktionssystemerne minimerer produktionsstop, muliggør energieffektiv drift og besparelser på energi og omkostninger. Kontinuerlig overvågning kan forlænge vedligeholdelsesintervaller og hele produktets livscyklus. Alle Busch’s services teams er certificeret i henhold til standarterne: ISO9001:2016, ISO14001:2016 og ISO45001:2018.

Det kan være afgørende for energieffektive og bæredygtige processer at vælge de rigtige vakuum- og reduktionssystemer. Busch Vacuum Solutions er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Den brede produktportefølje dækker vakuum- og overtryksløsninger til alle industrisektorer.

Mange års erfaring med implementering af vakuumsystemer gør det muligt at udvikle kundespecifikke, komplette løsninger. Kontinuerlige udviklinger sikrer, at Busch vakuumpumper- og systemer altid er topmoderne og bruges millioner af gange verden over.

Besøg Busch Vacuum Solutions på Semicon Europe fra 15.-18. november i Munich. Del idéer med vores erfarne vakuum-eksperter på vores fælles bås i Silicon Saxony i hal C1, stand nummer 219.