Afkøling af Corona vacciner

De første Corona vacciner blev godkendt i slutningen af 2020.
På verdensplan begyndte vaccination af mennesker mod virussen.
I øjeblikket er mange millioner mennesker over hele verden allerede blevet vaccineret både første og anden gang.
Vakuumteknologi er også nødvendig for at producere og transportere vaccinerne. Køling af vaccinerne spiller for eksempel en vigtig rolle i den globale distribution.
En kunde hos Busch Vacuum Solutions fremstiller specielle køleskabe samt temperaturstyrede transportkasser til vaccinerne. Og yder således et vigtigt bidrag til den globale kamp mod pandemien.

I modsætning til almindelige vacciner giver logistikken af Corona vacciner en helt ny udfordring. Den første godkendte vaccine kommer fra det tyske medicinalfirma BioNTech og dets amerikanske partnerfirma Pfizer.
For at afkøle denne vaccine er almindelige køleskabe, såsom dem der anvendes til influenzavacciner, ikke tilstrækkelige. Corona vaccinen skal opbevares og transporteres ved minus 70 grader Celsius for den bevarer sin fulde effektivitet.

Til produktionen af de specielle køleenheder er producenten uhyre afhængig af vakuumteknologi fra Busch Vacuum Solutions. Vakuum bruges til at fylde køleenhedernes kølekredse med specielle gasser.
På grund af den verdensomspændende pandemi er efterspørgslen efter disse køleenheder steget kraftigt i de seneste måneder. Disse køleenheder og transportudstyr bruges til distribution af vaccinen over hele kloden.
Et vigtigt produkt for at sikre, at COVID-19 vaccinen når frem til vaccinationscentre i intakt tilstand, og patienter over hele verden kan modtage den tiltrængte vaccination.

Vil du høre mere om mulighederne med vakuum kontakte da Busch,
Du kan også skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.