10-års jubilæum for Busch Vacuum Solutions i Mellemøsten

17 medarbejdere fra fem nationer arbejder i Busch Middle East: Bangladesh, Tyskland, Indien, Iran og Pakistan. Kilde: Busch Middle East.

I Dubai, kun omkring en kilometer væk fra verdens højeste bygning, blev tiårsdagen for Busch-datterselskabet i De Forenede Arabiske Emirater fejret.

“I løbet af de sidste ti år har Busch Middle East etableret sig i Mellemøsten som leverandør af vakuumløsninger. Vores kunder spænder fra små enkeltmandsvirksomheder over mellemstore virksomheder og anlægsproducenter til en verdensledende kemivirksomhed, hvortil vi i samarbejde med en af Busch systems byggefirmaer leverede et meget komplekst kemisk vakuumsystem. Med fremragende teamwork og den højeste motivation står vi overfor udfordringerne og er glade for det gode samarbejde med Busch Globals og vores søsterselskaber over hele verden,” forklarer Dr. Jens Carsten Claus, General Manager for Busch Middle East.

Alle medarbejdere, agenter såvel som mangeårige kunder og nye kunder var inviteret til fejringen i Dubai. Sami Busch deltog i ceremonien og takkede for præsentationen og de videoer, som medarbejderne havde forberedt. Kunderne havde mulighed for at få en personlig samtale med ham.

I 2012 blev Busch Middle East stiftet som et Busch datterselskab. Men et år tidligere var en afdeling af Busch India allerede blevet lanceret i de Forenede Arabiske Emirater, hvilket betød, at Busch Mellemøsten allerede havde 37 kunder lige fra starten. Busch Middle East udviklede sig hurtigt. I slutningen af stiftelsesåret havde virksomheden over 100 kunder. I 2013 blev det første vakuumsystem konstrueret, og den første OEM-kunde blev opkøbt.

I 2014 overtog Dr. Jens Carsten Claus ledelsen af Busch Middle East fra den tidligere General Manager, Ajit Singh. Dette gjorde afdelingen fuldstændig uafhængig af Busch India og gav den ansvaret for hele Mellemøsten.

I 2020 blev Busch Middle East salgspartner og enedistributør af Pfeiffer Vacuum i regionen. I 2021 havde datterselskabet allerede mere end 1000 kunder og i jubilæumsåret 2022 den højeste omsætning i sin historie. Busch Middle East vedligeholder og bruger serviceværksteder i Oman, Saudi-Arabien, Jordan og Libanon.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.