Spanske Emsur, som er en afdeling af Grupo Lantero, har udviklet en komposterbar fleksibel pose, specielt beregnet til fugtfølsomme og barrierekrævende fødevarer, såsom kaffe og andre tørre fødevarer. Emballagen kan også anvendes til mere fedtede produkter som snacks, konfekture, dyrefoder osv.
Den nye fleksible emballage er udviklet på Emsurs fabrik i spanske Valencia og er skabt specifikt for at imødekomme kundernes efterspørgsel efter bæredygtig og komposterbar emballage, som også har fremragende barriereegenskaber.
Emsurs fleksible pose er fremstillet af en tripplestruktur, og ifølge Emsur er alle ingredienser certificeret for komposterbarhed i henhold til standard UNE-EN 13432. Produktet bruger klæbestoffer og specielle farver, som også er komposterbare. Posen kan gøres gennemsigtig, uigennemsigtig eller med farvetryk, i blank eller mat og med en lang række visuelle og sensoriske effekter for at forbedre produktdifferentieringen.