Rajapack

Det nye Rajapack-katalog er på gaden!

To gange om året opdaterer vi vores hovedkatalog – Både som papirversion og online. Mange af vores kunde glæder sig over den digitale tidsalder, og vores katalog ligger derfor ikke kun som opslagsværk på mange skriveborde men også på computere rundt omkring på lagre og kontorer. Vi har nemlig gjort det nemt at downloade det direkte fra vores hjemmeside.

Spar tid: Pak smartere

Vores fokus for efteråret 2018/vinteren 2019 er Innovativ Emballage. Emballage er nemlig ikke bare emballage, så ud over gamle kendinge og bestsellers indeholder vores nye katalog også nye og innovative produkter, der er udviklet specielt til at spare tid og/eller effektivisere din pakkeproces. Vores hovedkatalog er på ikke mindre end 475 sider og spækket med innovative emballageløsninger som bl.a. kasser med automatbund som er lette og hurtige at samle:

Vores kunder ved bedst

Måske spørger du dig selv, hvad det særlige ved netop dette katalog er, og her er svaret ganske enkelt: Vi har lyttet til vores kunder. Det er nemlig jer, som bedst kan give os et indblik i de utallige måder, som emballage anvendes på, og de mange forskellige behov som eksisterer. For at du kan blive inspireret, har vi derfor fremhævet ét produkt på startsiderne for hver produktfamilie i kataloget, som et eksempel på hvordan innovative pakkeløsninger kan optimere din virksomheds dagligdag. For det er jo præcis det, som vores nye katalog handler om: At pakke smartere!

Det nye hovedkatalog kan bestilles gratis ved at kontakte vores konsulenter på tlf.: 44 58 77 00 eller via info@rajapack.dk. Du kan også bestille dit fysiske eksemplar eller downloade den digitale version her.

Rigtig god fornøjelse!